Specific kattenvoeding

  • Gecertificeerde en wetenschappelijk gegarandeerde kwaliteitsvoeding
  • Met smaakgarantie (zie bestelvoorwaarden)
  • Aanbieding geldt t/m 6 november 2021
  • Voedingsvragen? Chat met onze dierenarts of boek een online voedingsconsult
 

Selectie kattenvoer Specific

Als complete hoogwaardige kattenvoeding (onderhoudsvoer) hebben wij in ons assortiment de veterinaire voedingslijn van Specific voor kittens, junior, volwassen en senior katten. Er zijn verschillende verpakkingen droogvoer en natvoer.

Veterinaire kattenvoer

Junior kattenvoer

Het eerste jaar is essentieel voor de ontwikkeling van de gezondheid van je kitten of junior kat. Want de voeding die je kat nu krijgt beïnvloedt de gezondheid voor de rest van zijn leven. Is je kitten of junior kat op het juiste gewicht, gezond of zou het ook wel wat extra ondersteuning kunnen krijgen in deze belangrijke groeifase? Denk hierbij aan wat extra ondersteuning van de botten en gewrichten, de natuurlijke weerstand, de voeding en kleur van de vacht of het verbeteren van de spijsvertering of ontlasting van je kitten.

Volwassen kattenvoer

Je kat verdient toch alleen het allerbeste? Eén van onze slogan’s is niets voor niets: ‘best for pets’. Is jouw kat gecastreerd? Houd er rekening mee dat je kat minder energie nodig heeft, terwijl ze nog evenveel (of meer!) lust.

Senior kattenvoer

Misschien zie je het niet, maar je kat is vanaf zo’n 7 een senior. Dit is afhankelijk van het ras en de grootte van je kat. Ze krijgt dan allerlei andere voedingsbehoeften.
Leeftijd heeft invloed op de vitale systemen van katten, waaronder de nier-, hart- en hersenfunctie. Een senior huisdier heeft daarom allerlei andere voedingsbehoeften en nutriënten nodig.

Veterinaire dieetlijn kattenvoer

Specific