Missie & Visie

Wij zijn Dr pet en houden ons 24/7 bezig met de beste preventieve zorg voor je geliefde huisdier.

Dr pet | Your pet, our passion!

Het leveren van preventieve zorg doen we door het online aanbieden van hoogwaardige geselecteerde voedingsproducten, preventieve medicijnen, online videoconsulten en het geven van veterinaire adviezen (incl. instructiefilmpjes). We doen dit vanuit een onze dierenkliniek met professionals die dagelijks voor je klaar staan in Nuland, gemeente ‘s-Hertogenbosch en in Rosmalen, gemeente Rosmalen. We willen betekenisvol zijn voor elke huisdiereigenaar door je bewust bekwaam te maken over de beste preventieve zorg voor je huisdier. Als huisdiereigenaar dachten wij vroeger hier ook veel vanaf te weten. Pas tijdens onze opleiding diergeneeskunde, paraveterinair of voedingsconsulent realiseerde we ons dat ook onze eigen huisdieren betere preventieve zorg verdienen.  

Als je kiest voor een huisdier dan moet je er ook goed voor zorgen. We zien onze huisdieren steeds meer als een volwaardig gezinslid en/of onze beste vriend. Onze ambitie is om jou als huisdiereigenaar 24/7 maximaal te ‘ontzorgen’ in het proces van het aanschaffen van een nieuw huisdier, het geven van de beste preventieve en curatieve zorg tot het moment waarop je respectvol afscheid neemt van elkaar. De preventieve zorg voor ons huisdier moet en kan nog veel beter in Nederland. Your pets are worth it!

De wereld is aan het veranderen en steeds meer gebeurt 24/7 online. We kunnen niet meer om Dokter Google heen. Wij zien Dr pet als een dierenarts in een online webshop voor huisdieren en als een online dierenarts die z’n producten en diensten online aanbiedt. Een professional die je op een laagdrempelige wijze betrouwbare en integere inzichten geeft. En een professional die de beste producten en online consulten aanbiedt voor de aanschaf en beste zorg die jouw huisgenoot op vier poten verdient. Dit willen we graag doen door jou bewust bekwaam te maken in wat het beste is voor je huisdier en wat je daarvoor moet doen en laten. Your pet, our passion!

Ik hoop dat onze missie & visie aanspreekt en dat we je mogen begroeten als een betrokken klant die het beste voorheeft met z’n huisdier.