Hallo

Mijn naam is Yvet, en ik ben dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Nuland nabij ’s-Hertogenbosch. Sinds 2021 ben ik ook Dr pet.

De afgelopen jaren ben ik steeds meer overtuigd geraakt van de kracht van preventieve zorg: voorkomen dat je huisdier ziek wordt in plaats van genezen. Dit kan alleen door het aanbieden van hoogwaardige voeding, maar ook goede preventieve middelen tegen wormen, vlooien & teken. Producten die toegankelijk zijn voor elke huisdiereigenaar en elke portemonnee en ook goed zijn voor de planeet. Maar ook door het geven van (online) consulten op maat en gratis adviezen of instructiefilmpjes. Deze overtuiging en de humanisering van ons huisdier heeft mij doen besluiten om, samen met mijn team, Dr pet te starten en onze vleugels verder uit te slaan. Graag stel ik mijn team hieronder aan je voor. Your pet, is worth it!

Team Dr pet

Jullie begrijpen, zonder mijn dreamteam geen Dr pet. De professionals in mijn team hebben allemaal hun eigen talenten en drijfveren en daar ben ik heel trots op. We zoeken voor jou als klant alles uit en schakelen daarbij zo nodig andere specialisten in. Van het selecteren van de beste producten voor onze huisdieren en het ontwikkelen van een aansprekend productportfolio tot het geven van online adviesconsulten voor je hond, kat, konijn & cavia op maat. Zo onderzoeken we de effectiviteit van de nieuwste preventieve middelen voor je huisdier en de kwaliteit en smaak van de nieuwste voeding die op de markt is. Want alles wat we aanbieden, moet aan onze strenge selectie-eisen voldoen. Your pets are worth it!

Stephanie

Paraveterinair

Stephanie staat altijd voor je klaar en doet dit al heel lang. Ze werkt al heel wat jaartjes samen met Dr pet: Yvet. Zij is onze rots in de branding. Onze top voedingsconsulente die goed luistert naar wat je wilt voor je hond of kat, om zo samen te komen tot een plan van aanpak op maat. Ze weet veel van voeding en anders zoekt ze het helemaal uit. Daarnaast laat ze iedere hond en kat de nodige kilo`s afvallen. Als je thuis zorgt voor een weegschaal of ergens in de buurt je hond kan laten wegen, komt het vast goed. Stephanie is het zonnetje in huis, lacht altijd, en zingt graag tijdens haar werk. Ze is ook de inkoopster van Dr pet en heeft het daar druk mee, erg druk. Zonder haar zijn de schappen gewoon leeg.

Nina

Paraveterinair

Ons kleine creatieve brein. Nina vlogt en blogt, zij bedenkt en maakt alle instructievideo’s voor Youtube zodat je thuis lekker op de bank kan kijken hoe het moet. Nina begeleidt ook voedings- en afvalconsulten en pluist alle ingrediënten in traktaties of snacks uit voor je hond, kat, konijn & cavia. Samen met Dr pet bedenkt ze de acties en wat wij nog meer kunnen betekenen voor jou als huisdiereigenaar. Bovendien zorgt ze er dagelijks voor dat al je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoord worden via de e-mail of ons contactformulier. Eigenlijk is ze altijd vrolijk. We love it.

Iris

Paraveterinair

Vanaf de start van Dr pet in 2021 was Iris erbij. Iris regelt en bedenkt veel achter de schermen. Ze weet alles over de juiste verpakkingen en de klantenservice. Ook regelt ze dat de pakketjes zo snel mogelijk bij de baasjes zijn. Iris pluist alles uit, van nieuwe producten op de markt tot onderzoeken op wetenschappelijk niveau. Ondertussen houdt ze zich ook nog eens bezig met marketing, sales en communicatie.

Merel

Dierfysiotherapeute

Onze dierfysiotherapeute die je helpt met de beste tuigjes voor je hond. Want daar gaat nog veel mis en dat zien we in de spreekkamer. Vaak zien we problemen in het schoudergewricht door jarenlang verkeerde tuigjes. Merel heeft het advies over tuigjes geschreven en we streven er naar ons assortiment zo snel mogelijk uit te breiden. Voor iedere hond een gezond tuigje. Best for pets!

Corine

Gedragsdeskundige

Corine is al jaren gedragsdeskundige voor onze katten op de dierenkliniek. Ze is SPPD geaccrediteerd en heeft voor ons het advies over katten en stress geschreven. We hopen jou en je kat in de toekomst nog beter te kunnen helpen. Dit onderwerp is nog in de maak, maar komt zo spoedig mogelijk online.