Royal Canin® kattenvoeding

Korting 15 % op Royal Canin® diervoeding

  • Gecertificeerde en wetenschappelijk gegarandeerde kwaliteitsvoeding
  • Met smaakgarantie (zie bestelvoorwaarden)
  • Aanbieding geldt t/m 6 november 2021
  • Voedingsvragen? Chat met onze dierenarts of boek een online voedingsconsult
 

Selectie kattenvoer Royal Canin® 

Als complete hoogwaardige kattenvoeding (onderhoudsvoer) hebben wij in ons assortiment de veterinaire voedingslijn van Royal Canin® voor kittens, junior, volwassen en senior katten. Als veterinaire dieetvoedingslijn hebben wij in ons assortiment Royal Canin® Mobility Support, Gastro Intestinal Satiety Weight, Renal, Hypoallergenic of Anallergenic, Urinary, Recovery, Dental, Calm en Skin & Coat. Deze is door Royal Canin speciaal voor dierenartsen ontwikkeld. Er zijn verschillende verpakkingen droogvoer en natvoer.

Veterinaire kattenvoer

Junior kattenvoer

Het eerste jaar is essentieel voor de ontwikkeling van de gezondheid van je kitten of junior kat. Want de voeding die je kat nu krijgt beïnvloedt de gezondheid voor de rest van zijn leven. Is je kitten of junior kat op het juiste gewicht, gezond of zou het ook wel wat extra ondersteuning kunnen krijgen in deze belangrijke groeifase? Denk hierbij aan wat extra ondersteuning van de botten en gewrichten, de natuurlijke weerstand, de voeding en kleur van de vacht of het verbeteren van de spijsvertering of ontlasting van je kitten. Speciaal voor kittens en junior katten hebben wij in ons dierenarts assortiment Royal Canin® Pediatric Growth en Pediatric Weaning. Ons advies is om zeker de eerste jaar tot anderhalve jaar je kat op maat de beste voeding te geven.

Volwassen kattenvoer

Je kat verdient toch alleen het allerbeste? Eén van onze slogan’s is niets voor niets: ‘best for pets’. Is jouw kat gecastreerd? Houd er rekening mee dat je kat minder energie nodig heeft, terwijl ze nog evenveel (of meer!) lust. Royal Canin® Neutered Satiety Balance of Neutered Weight Balance biedt precies wat een volwassen gesteriliseerde poes of kater nodig heeft van 1 tot 7 jaar oud. Deze voeding creëert een ongunstig milieu voor de vorming van urinestenen. Dus helpt om de urinewegen gezond te houden. De vezelrijke samenstelling beperkt de eetlust en vermindert het hongergevoel. De matige vet- en caloriegehalten helpen een ideaal lichaamsgewicht te behouden. Het aangepaste eiwitgehalte helpt de spiermassa te ondersteunen.

Senior kattenvoer

Misschien zie je het niet, maar je kat is vanaf zo’n 7 een senior. Dit is afhankelijk van het ras en de grootte van je kat. Ze krijgt dan allerlei andere voedingsbehoeften.
Leeftijd heeft invloed op de vitale systemen van katten, waaronder de nier-, hart- en hersenfunctie. Een senior huisdier heeft daarom allerlei andere voedingsbehoeften en nutriënten nodig. Het onderhoudsvoer van Royal Canin® is speciaal ontwikkeld om jou te helpen je trouwe huisgenoot fitter te maken en te houden in deze latere levensfase. De voeding bevat nutriënten die de vitaliteit van organen ondersteunen.
Verrijkt met een mix van antioxidanten om vrije radicalen te helpen neutraliseren. Dit ter bescherming van weefsels en cellen. De speciale samenstelling van vezels geeft een verzadigd gevoel. De specifiek uitgebalanceerde samenstelling helpt ook de spiermassa en de gezondheid van botten en gewrichten op latere leeftijd te behouden. Speciaal voor senior katten hebben wij in ons dierenarts assortiment Royal Canin® Mature Consult Balance (Senior Stage 1) droogvoer en natvoer.

Veterinaire dieetlijn kattenvoer

Royal Canin® Mobility Support voor gezonden gewrichten

Komt je kat niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om hoog te springen? Dan kan je dierenarts speciale voeding adviseren die bijdraagt aan de ondersteuning van gezonde gewrichten, zoals Royal Canin® Mobility Support.
Wetenschappelijk bewezen in een klinische studie waar 88% van de katten die Mobility C2P+ kregen een verbeterde mobiliteit vertoonden. Verrijkt met omega-3-vetzuren (Nieuw-Zeelands groenlipmosselextract) om de gewrichten gezond te helpen houden. De gewrichten van een katten worden extra belast als hij te zwaar is. Een gematigd caloriegehalte ondersteunt de gezondheid van de gewrichten en het behoud van een ideaal lichaamsgewicht.

Royal Canin® Gastro Intestinal tegen maag-, darm & spijsverteringsproblemen

Moet je kat regelmatig braken of heeft hij last van diarree? Bij maag- & darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een speciale voeding adviseren om de spijsvertering te ondersteunen zoals Royal Canin® Gastro Intestinal. Een zeer goed verteerbare formule met verschillende vezels, inclusief prebiotica. Daarmee ondersteunt het een gezonde spijsvertering en darmpassage. Dankzij het hoge energiegehalte kunnen er kleinere porties gegeven worden, wat het maagdarmkanaal minder belast. De goede smakelijkheid helpt bij een verminderde eetlust. Naast specifieke dieetvoeding voor maag- & darmproblemen helpt een product tegen voedselintoleranties zoals Royal Canin® Sensitivity Controle vaak ook tegen maag- & darmproblemen. Vraag je dierenarts wat het beste is voor je kat.

Royal Canin® Satiety Weight voor gezond gewicht

Heeft je kat last van overgewicht? Heb je moeite om je kat weer op een gezond gewicht te krijgen, of om dat gezonde gewicht te behouden? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren als Royal Canin® Satiety Weight die je helpt om je kat op zijn ideale gewicht te krijgen en om dat gewicht te behouden. Ter vermindering van overgewicht en behoud van een gezond gewicht. 97% van de katten viel af binnen drie maanden. Een specifieke combinatie van vezels zorgt voor een verzadigd gevoel tussen maaltijden in. Bij 83% van de katten stabiliseerde of verminderde het bedelgedrag. Het verhoogde eiwitgehalte helpt de spiermassa behouden tijdens gewichtsverlies.

Royal Canin® Renal tegen nierproblemen

Heeft je kat chronische nierziekte of nierinsufficiëntie? Dan heeft je huisdier speciale dieetvoeding nodig zoals Royal Canin® Renal om de nierfunctie te ondersteunen. Geformuleerd met een laag fosforgehalte en een gematigd gehalte aan kwalitatief hoogwaardige eiwitten om de nierfunctie en levenskwaliteit van katten met chronische nierziekte te ondersteunen. Dankzij het aangepaste energiegehalte krijgt het huisdier met een verminderde eetlust ook met kleinere porties voldoende energie binnen. Een specifiek aromatisch profiel met een aangepaste brokvorm helpt de eetlust te stimuleren, vooral wanneer de kat zijn eten niet altijd meer lust.

Royal Canin® Hypoallergenic of Anallergenic tegen jeuk en huidproblemen

Is je kat overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen of last van jeuk? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die de kans op intolerantie of allergieën voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen vermindert. Deze dieetvoeding bevat unieke, sterk verkleinde (gehydrolyseerde) dalton-eiwitten waardoor de kans op een reactie zeer klein is Het gebruik van een enkele eiwitbron helpt het risico op een reactie verkleinen. Het voedt de huid en ondersteunt de barrièrefunctie van de huid. Specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen in bijvoorbeeld Royal Canin® Sensitivity Controle dragen ook bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora.

Royal Canin® Urinary S/O tegen plasproblemen

Heb je het idee dat je kat niet zo makkelijk kan plassen? Bij urinewegproblemen kan het nodig zijn dat je kat Royal Canin® Urinary S/O krijgt. Dankzij de speciale samenstelling wordt het doeltreffend oplossen van struvietstenen mogelijk gemaakt. Een gematigd energiegehalte helpt een ideaal gewicht te behouden. Door verdunning van de urine wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine beperkt en helpt de voeding de urinewegen gezond te houden. Door de speciale samenstelling wordt de vorming van zowel struviet- als calciumoxalaat kristallen gereduceerd en het oplossen van struviet bevordert.

Royal Canin® Recovery voor snel en gezond herstel

Is je kat ziek geweest? Heeft ze een operatie gehad? Dan kan je dierenarts voor het herstelproces een speciale voeding adviseren. Herstellende katten hebben veel energie nodig, maar hebben vaak minder eetlust. Speciaal voor vlot herstel bij ziekte en na een operatie hebben wij Royal Canin® Recovery (natvoer) in ons assortiment. Dankzij het hoge energiegehalte krijgt je kat met kleinere porties toch genoeg energie binnen. De omega-3 vetzuren helpen de gezondheid van de gewrichten, de huid en het maag-darmkanaal te ondersteunen. Een hoog eiwitgehalte. helpt bij het onderhouden van spiermassa tijdens opname en herstel. Ultrazachte mousse die ze vaak super lekker vinden.

Royal Canin® Dental voor gezond gebit

Kan het gebit van jouw kat wel wat ondersteuning gebruiken? Royal Canin® Dental is er ter ondersteuning van het gebit en houdt het gebit gezond. Wetenschappelijk (intern) onderzoek heeft bewezen dat deze dieetvoeding de vorming van tandplak vermindert tot wel 99% in één maand. De tanden dringen tot diep in de brok door wat de vorming van tandplak en tandsteen sterk vermindert. Daarnaast zorgt een combinatie van vezels ervoor om de darmpassage en de eliminatie van haarballen via de ontlasting makkelijker te maken.

Royal Canin® Calm tegen stress

Vertoont jouw kat onrustig gedrag of spanning in bepaalde situaties. Of komt er een grote levensverandering aan zoals een verhuizing, verbouwing of uitbreiding in je gezin? Royal Canin® Calm geeft een rustgevende werking en ondersteuning bij spanning bij katten. Het gehydrolyseerd melkeiwit (alfa-casozepine) en L-tryptofaan helpt je kitten of kat rustiger te zijn in een stressvolle leefomgeving of nieuwe situaties. Het bevat daarnaast een specifieke mix van vezels. Wat ingeslikte haren via de ontlasting helpt uit te scheiden en de vorming van haarballen te reduceren.
Tevens ondersteunt het de natuurlijke huidbarrière voor een goede gezondheid en verzorging van de vacht.

Royal Canin® Skin & Coat voor gezonde huid & vacht

Krabt je kat vaak, bijt hij vaker in zijn vacht? Of heeft hij last van haaruitval? Dan is een speciale dieetvoeding die de gezonde vacht van je kat ondersteunt iets voor jou.

Royal Canin® Skin & Coat wordt vaak voorgeschreven als je volwassen (gesteriliseerde) kat een huidaandoening of overmatige haar verliest. Het voedt de huid en ondersteunt de barrièrefunctie van de huid. De essentiële vetzuren (EPA en DHA) voor een gezonde huid en een glanzende vacht bij katten met een gevoelige huid. Het verhoogde eiwitgehalte zorgt dat de spiermassa van je kat behouden blijft.