Royal Canin® hondenvoeding

Royal Canin® diervoeding

 

Selectie hondenvoer Royal Canin® 

Als complete hoogwaardige hondenvoeding (onderhoudsvoer) hebben wij in ons assortiment de veterinaire voedingslijn van Royal Canin®. Zowel voor pups, junior, volwassen als senior honden. Als veterinaire dieetvoedingslijn, die door Royal Canin speciaal voor dierenartsen is ontwikkeld, hebben wij in ons assortiment Royal Canin® Mobility Support, Gastro Intestinal Satiety Weight, Renal, Hypoallergenic of Anallergenic, Urinary en Recovery. Dit voor verschillende verpakkingen droogvoer en natvoer.

Veterinaire hondenvoer

Junior Royal Canin hondenvoer

Het eerste jaar is essentieel voor de ontwikkeling van de gezondheid van je pup of junior hond. De voeding die je hond nu krijgt beïnvloedt de gezondheid voor de rest van zijn leven. Is je pup of junior hond op het juiste gewicht, gezond of zou het ook wel wat extra ondersteuning kunnen krijgen in deze belangrijke groeifase? Denk hierbij aan wat extra ondersteuning van de botten en gewrichten, de natuurlijke weerstand, de voeding en kleur van de vacht of het verbeteren van de spijsvertering of ontlasting van je pup. Speciaal voor pups en junior honden hebben wij in ons dierenarts assortiment Royal Canin ® Giant, Large, Medium, Small Dog Puppy en Junior. Ons advies is om zeker de eerste jaar tot anderhalve jaar je hond op maat de beste voeding te geven.

Volwassen Royal Canin hondenvoer

Je hond verdient toch alleen het allerbeste? Eén van onze slogan’s is niets voor niets: ‘best for pets’. Royal Canin ® Adult kwaliteitsvoer voor small, medium, large en giant Dogs biedt precies wat een volwassen hond nodig heeft. Tevens wordt ook nog eens rekening gehouden met de speciale voedingsbehoeftes van verschillende grotere en kleinere hondenrassen. Samengesteld om de gezondheid van de botten en gewrichten te helpen behouden. Verrijkt met een mix van antioxidanten om vrije radicalen te helpen neutraliseren, ter bescherming van kwetsbaar weefsels en cellen.

Speciaal voor volwassen honden hebben wij in ons dierenarts assortiment Royal Canin ® hondenvoeding: Giant, Large, Medium, Small Dog Adult. 

Senior Royal Canin hondenvoer

Misschien zie je het niet, maar je hond is vanaf zo’n 5 tot 7 jaar een senior. Dit is afhankelijk van het ras en de grootte van je hond. 

Leeftijd heeft invloed op de vitale systemen van honden, waaronder de nier-, hart- en hersenfunctie. Een senior huisdier heeft daarom allerlei andere voedingsbehoeften. Het onderhoudsvoer van Royal Canin® is speciaal ontwikkeld om jou te helpen je trouwe huisgenoot fitter te maken en te houden in deze latere levensfase. De hondenvoeding bevat nutriënten die de vitaliteit van organen ondersteunen. De specifiek uitgebalanceerde samenstelling helpt ook de spiermassa en de gezondheid van botten en gewrichten op latere leeftijd te behouden. Speciaal voor senior honden hebben wij in ons dierenarts assortiment Royal Canin® hondenvoeding: Senior Consult Mature Large, medium en small Dog.

Veterinaire dieetlijn hondenvoer

Royal Canin® Mobility Support voor gezonde gewrichten

Komt je hond niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om bij te blijven met uitlaten? Dan kan je dierenarts speciale voeding adviseren die bijdraagt aan de ondersteuning van gezonde gewrichten, zoals Royal Canin® Mobility Support.

Wetenschappelijk bewezen in een klinische studie waar 88% van de honden die Mobility C2P+ kregen een verbeterde mobiliteit vertoonden. Verrijkt met omega-3-vetzuren (Nieuw-Zeelands groenlipmosselextract) om de gewrichten gezond te helpen houden. De gewrichten van een hond worden extra belast als hij te zwaar is. Een gematigd caloriegehalte ondersteunt de gezondheid van de gewrichten en het behoud van een ideaal lichaamsgewicht.

Royal Canin® Gastro Intestinal voor maag-, darm- & spijsverteringsproblemen

Moet je hond regelmatig braken of heeft hij last van diarree? Bij maag- & darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een speciale voeding adviseren om de spijsvertering te ondersteunen zoals Royal Canin® Gastro Intestinal. Een zeer goed verteerbare formule met verschillende vezels, inclusief prebiotica, voor het ondersteunen van een gezonde spijsvertering en darmpassage. Dankzij het hoge energiegehalte kunnen er kleinere porties gegeven worden, wat het maagdarmkanaal minder belast. De goede smakelijkheid helpt bij een verminderde eetlust. Naast specifieke dieetvoeding voor maag- & darmproblemen helpt een product tegen voedselintoleranties zoals Royal Canin® Sensitivity Controle vaak ook tegen maag- & darmproblemen. Vraag je dierenarts wat het beste is voor je hond.

Royal Canin® Satiety Weight voor gezond gewicht

Heeft je hond last van overgewicht? Heb je moeite om je hond weer op een gezond gewicht te krijgen, of om dat gezonde gewicht te behouden? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren als Royal Canin® Satiety Weight die je helpt om je hond op zijn ideale gewicht te krijgen en om dat gewicht te behouden. Ter vermindering van overgewicht en behoud van een gezond gewicht. 97% van de honden viel af binnen drie maanden. Een specifieke combinatie van vezels zorgt voor een verzadigd gevoel tussen maaltijden in. Bij 83% van de honden stabiliseerde of verminderde het bedelgedrag. Het verhoogde eiwitgehalte helpt de spiermassa behouden tijdens gewichtsverlie

Royal Canin® Renal tegen nierproblemen

Heeft jouw hond chronische nierziekte of nierinsufficiëntie? Dan heeft je huisdier speciale dieetvoeding nodig zoals Royal Canin® Renal om de nierfunctie te ondersteunen. Geformuleerd met een laag fosforgehalte en een gematigd gehalte aan kwalitatief hoogwaardige eiwitten om de nierfunctie en levenskwaliteit van honden met chronische nierziekte te ondersteunen. Dankzij het aangepaste energiegehalte krijgt het huisdier met een verminderde eetlust ook met kleinere porties voldoende energie binnen. Een specifiek aromatisch profiel met een aangepaste brokvorm helpt de eetlust te stimuleren, vooral wanneer de hond zijn eten niet altijd meer lust.

Royal Canin® Hypoallergenic of Anallergenic tegen jeuk of huidproblemen

Is je hond overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen of last van jeuk? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die de kans op intolerantie of allergieën voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen vermindert. Deze dieetvoeding bevat unieke, sterk verkleinde (gehydrolyseerde) dalton-eiwitten waardoor de kans op een reactie zeer klein is Het gebruik van een enkele eiwitbron helpt het risico op een reactie verkleinen. Het voedt de huid en ondersteunt de barrièrefunctie van de huid.
Specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen in bijvoorbeeld Royal Canin® Sensitivity Controle dragen ook bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora.

Royal Canin® Urinary tegen plasproblemen

Heb je het idee dat je hond niet zo makkelijk kan plassen? Bij urinewegproblemen kan het nodig zijn dat je hond Royal Canin® Urinary krijgt. Dankzij de speciale samenstelling wordt het doeltreffend oplossen van struvietstenen mogelijk gemaakt. Een gematigd energiegehalte helpt een ideaal gewicht te behouden. Door verdunning van de urine wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine beperkt en helpt de voeding de urinewegen gezond te houden. Door de speciale samenstelling wordt de vorming van zowel struviet- als calciumoxalaat kristallen gereduceerd en het oplossen van struviet bevordert.

Royal Canin® Recovery voor snel en gezond ziekteherstel

Is je hond ziek geweest? Heeft ze een operatie gehad? Dan kan je dierenarts voor het herstelproces een speciale voeding adviseren. Herstellende honden hebben veel energie nodig, maar hebben vaak minder eetlust. Speciaal voor vlot herstel bij ziekte en na een operatie hebben wij Royal Canin® Recovery (natvoer) in ons assortiment. Dankzij het hoge energiegehalte krijgt je hond met kleinere porties toch genoeg energie binnen. De omega-3 vetzuren helpen de gezondheid van de gewrichten, de huid en het maag-darmkanaal te ondersteunen. Een hoog eiwitgehalte. helpt bij het onderhouden van spiermassa tijdens opname en herstel. Ultrazachte mousse die ze vaak super lekker vinden.