Beschrijving
Sanimed Anti-Struvite natvoeding
Sanimed Anti-Struvite natvoeding is een dieetvoeding die struvietstenen zal oplossen en zal de struvietsteenvorming verminderen. Dit volledige dieet bevat een urineverzuurder, zodat de zuurgraad (pH-waarde) van de urine laag blijft zodat de vorming van struvietstenen wordt tegen te gaan. Sanimed Anti-Struvite natvoeding werkt hierdoor zowel struviet oplossend als voorkomend. De ideale samenstelling van dit dieetvoer zorgt ervoor dat struviet gemiddeld in vier weken is opgelost. Het voorkomt ook de vorming van calciumoxalaatstenen door een laag calciumgehalte en een laag eiwitgehalte. Sanimed Anti-Struvite kan levenslang gegeven worden. Sanimed Anti-Struvite is vanaf heden ook geschikt voor katten met (idiopathische) cystitis. Het voer is daarvoor kaliumbeperkt, het is verrijkt met vitamine E en EPA en DHA.
Eigenschappen
- Een laag magnesium-, eiwit- en fosforgehalte wat zorgt voor een lage concentratie struvietvormende componenten in de urine.
- Het zorgt voor een laag gehalte calciumoxalaatvormende componentne in de urine.
- Door een laag kaliumgehalte en verrijking met omega 3-vetzuren en vitamine E, is het ook goed voor katten met recidiverende cystitisverschijnselen.
Te gebruiken bij:
- Katten met recidiverende cystitisverschijnselen.
- Katten vanaf 12 maanden leeftijd.
Niet te gebruiken bij:
- Kittens.
Bijpassende natvoeding / droogvoeding:
Sanimed Anti-Struvite droogvoeding
Nu je er toch bent…
Wil je meer weten over de voeding die het beste past bij de levensfase en gezondheid van jouw kat en/of jouw eigen wensen of ideeën? Boek nu in 60 seconden een afspraak in onze agenda voor een online voedingsconsult met onze professionals. Het online consult duurt 20 tot 30 minuten. Je ontvangt een duidelijke rapportage met een goed onderbouwd en helder voedingsadvies voor jouw kat of kitten op maat. Dit op basis van een hiervoor wetenschappelijk ontwikkelde voedingsapplicatie FeedWise van Nutrissues.
Voor algemeen voedingsadvies ga je naar onze voedingspagina voor katten of neem je contact op met je eigen dierenarts.