Stronghold

Ludo

Stronghold voor je hond of kat

Stronghold is een diergeneesmiddel het internationale farmaceutische bedrijf Zoetis. Dit middel moet door een dierenarts worden voorgeschreven en is dus alleen verkrijgbaar op recept (UDA). Binnen dierenklinieken of dierenartsenpraktijken bestaat hier soms nog onduidelijkheid over.

Stronghold wordt gebruikt voor de behandeling van vlooien, teken en meerdere wormen bij honden en katten. Het bevat de werkzame stof Selamectine. Het is beschikbaar als pipet in zeven verschillende sterktes voor katten (4) en honden (6). Dus heel eenvoudig toe te dienen en de meeste huisdieren vinden het zelfs lekker. De dosis van de pipet is afhankelijk van het gewicht van je huisdier. De pipet wordt toegediend op de huid tussen de schouderbladen. Stronghold is een maand werkzaam.

Diergeneesmiddel verkrijgbaar op recept

De dierenarts van Dr pet mag Stronghold aan je leveren. Wel hebben we hiervoor een recept nodig van je eigen dierenarts als je geen klant bent bij Dierenkliniek Nuland in ‘s-Hertogenbosch. Dus vraag je dierenarts om een recept uit te schrijven en stuur deze naar ons toe via het contactformulier (uploaden) of de e-mail. Voor de meeste dierenartsen is dit geen enkel probleem. Heb je vragen? Bel, whatsapp of e-mail ons dan even tijdens onze openingstijden op werkdagen en we helpen je graag.

Adviezen Dr pet

Wij verwijzen je graag naar onze adviespagina voor het behandelen van vlooien, teken en wormen van je hond of kat. Vind je het lastig om een pipet aan te geven aan jouw huisgenoot? Kijk eens naar onze instructievideo over hoe je een pipet toedien bij je hond of kat op ons gratis YouTube kanaal