Specific diervoeding

Veterinaire voedingsproducten Specific

Specific heeft speciaal voor dierenartsen een hoogwaardige veterinaire voedingslijn ontwikkeld. Onze dierenarts Yvet heeft een selectie gemaakt uit het brede assortiment van Specific. Of vraag het de dierenarts of voedingsspecialisten van Dr pet.

Voedingsvragen en advies

Zit je specifieke voedingsproduct (nog) niet in ons assortiment? Heb je voedingsvragen? Laat dit ons dat dan even weten. Hiermee helpen we je graag en gaan er direct mee aan de slag. Heb je behoefte aan een uitgebreid voedingsadvies op maat? Boek dan een online consult bij een van onze specialisten. Hierdoor krijg je met behulp onze wetenschappelijke voedingsapplicatie Feedwise een uitgebreide merkonafhankelijke adviesrapportage. Hiermee worden al je vragen beantwoord en twijfels weggenomen. Zoals over de huidige voeding van je hond of kat en wat op dit moment de optimale voeding is voor jou en je huisgenoot op vier poten.

Specific

Specific is opgericht in

Deze producent heeft  

De ontwikkeling van  

Dit alles draagt ook bij aan het creëren van een betere wereld voor pets (huisdieren). Daarom hebben wij het als Dr pet in missie, visie en strategie over de 4 P’s: People, Planet en Prosperity (Proffit) én Pets.