SANIMED diervoeding

Aanbieding Sanimed: OP = OP

Voor onze trouwe klanten hebben we regelmatig mooie magazijn aanbiedingen van Sanimed. Bepaalde verpakkingen diervoeding met een houdbaarheid van 3 tot 6 maanden met kortingen die kunnen oplopen tot zelfs 50%. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en hieraan kunnen geen verdere rechten worden ontleend. Dus kijk snel of er iets bij zit voor jou en je hond of kat, want OP = OP!

Veterinaire voedingsproducten Sanimed

Een gezond leven begint met goede voeding. SANIMED staat voor Nederlandse kwaliteit hondenvoeding en kattenvoeding en is budgetvriendelijk. Onze voormalige hoogleraar voeding aan de universiteit Diergeneeskunde, Anton Beynen, heeft deze voeding ontwikkeld. Het is dus wetenschappelijk onderbouwd en het klopt gewoon. 

SANIMED heeft een compleet assortiment onderhoudsvoer en dieet-of therapeutische voeding om uw hond of kat optimaal te ondersteunen. De lijn onderhoudsvoeding is afgestemd op de specifieke behoefte van je hond en kat om in iedere fase van hun leven gezond te blijven. Elke zak zit boordevol hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen voor een gezonde groei en een fit leven, om welk ras het ook gaat.Heeft je hond of kat ergens last van? Met SANIMED therapeutische voeding kan je dierenarts jouw hond of kat helpen om weer beter te worden of de gezondheid van je huisdier optimaal te ondersteunen. We hebben naast brokjes ook worsten en treats van SANIMED in ons assortiment. Beide zijn volledig uitwisselbaar en daardoor perfect te combineren. Waar u ook voor kiest, u weet zeker; uw hond of kat smult van SANIMED!

Voedingsvragen en advies

Zit je specifieke voedingsproduct (nog) niet in ons assortiment? Heb je voedingsvragen? Laat dit ons dat dan even weten. Hiermee helpen we je graag en gaan er direct mee aan de slag. Wist je dat wij smaakgarantie hebben op de kleinste verpakkingen van SANIMED ? Heb je behoefte aan een uitgebreid voedingsadvies op maat? Boek dan een online consult bij een van onze specialisten. Hierdoor krijg je met behulp onze wetenschappelijke voedingsapplicatie Feedwise een uitgebreide merkonafhankelijke adviesrapportage. Hiermee worden al je vragen beantwoord en twijfels weggenomen. Zoals over de huidige voeding van je hond of kat en wat op dit moment de optimale voeding is voor jou en je huisgenoot op vier poten.

Vobra Special Petfoods

SANIMED brokken worden gemaakt in nieuwe fabriek van Vobra Special Petfoods in Veghel. Vobra is in 1932 ontstaan en ondertussen een wereldwijde speler in 35 landen. SANIMED is kwalitatief goede voeding voor een eerlijke prijs voor je portemonnee. Door de productie van SANIMED in Nederland is er een goed zicht in de kwaliteit van de diervoeding. Er worden uitsluitend 100% natuurlijke grondstoffen toegepast. Dus er zitten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen in het hondenvoer of kattenvoer. De producten van SANIMED is bewust bezig met klimaatneutraal ondernemen. Dit door hergebruik van water, energiebesparing, zonnepanelen en milieuvriendelijke verpakkingen. . 

Dit alles draagt ook bij aan het creëren van een betere wereld voor pets (huisdieren). Daarom hebben wij het als Dr pet in missie, visie en strategie over de 4 P’s: People, Planet en Prosperity (Proffit) én Pets.