Royal Canin® diervoeding

Veterinaire voedingsproducten Royal Canin®

Royal Canin® heeft speciaal voor dierenartsen een hoogwaardige veterinaire voedingslijn ontwikkeld. Onze dierenarts Yvet heeft een selectie gemaakt uit het brede assortiment van Royal Canin®. Enerzijds voor diervoeding voor gezonde honden en katten. De zogenaamde veterinaire voedingslijn. En anderzijds voor honden en katten met een door de dierenarts vastgesteld gezondheidsprobleem of aandoening. De zogenaamde veterinaire dieetvoedingslijn. Denk hierbij aan gezondheidsproblemen met gewrichten, nieren, maag & darmen, plassen, allergieën en gewicht. Dieet voeding geef je alleen en pas op advies van je eigen dierenarts. Of vraag het de dierenarts of voedingsspecialisten van Dr pet.

Voedingsvragen en advies

Zit je specifieke voedingsproduct (nog) niet in ons assortiment? Heb je voedingsvragen? Laat dit ons dat dan even weten. Hiermee helpen we je graag en gaan er direct mee aan de slag. Wist je dat wij smaakgarantie hebben op de kleinste verpakkingen van Royal Canin® ? Heb je behoefte aan een uitgebreid voedingsadvies op maat? Boek dan een online consult bij een van onze specialisten. Hierdoor krijg je met behulp onze wetenschappelijke voedingsapplicatie Feedwise een uitgebreide merkonafhankelijke adviesrapportage. Hiermee worden al je vragen beantwoord en twijfels weggenomen. Zoals over de huidige voeding van je hond of kat en wat op dit moment de optimale voeding is voor jou en je huisgenoot op vier poten.

Royal Canin®

Royal Canin® is opgericht in 1968 door een dierenarts en is nu een van de grootste toonaangevende producenten van huisdiervoeding ter wereld. 

Deze producent heeft direct vanaf het begin de unieke gezondheidsbehoeften van katten en honden tot in de kleinste details onderzocht. Bij Royal Canin® heeft het verkrijgen van inzichten in de unieke voedingsbehoeften van katten en honden de hoogste prioriteit. Onderzoek heeft aangetoond dat minimale verschillen in voedingsstoffen een enorm verschil uitmaakt voor het welzijn en de gezondheid van onze huisdieren. De aandacht voor de allerkleinste details helpt de allerbeste gezondheidsvoeding voor huisdieren te produceren en te leveren. 

De ontwikkeling van de streng gecontroleerde diervoeding gebeurt bij Royal Canin® door innovatieve voedingswetenschap en de observatie van katten en honden. Hierbij staat wereldwijd altijd de voedingskwaliteit en productveiligheid centraal. Alles wat Royal canin® doet en laat heeft als doel de best passende voeding voor onze honden en katten te ontwikkelen en jouw huisdier zo de kans te geven op een langer en gezonder leven. 

Dit alles draagt ook bij aan het creëren van een betere wereld voor pets (huisdieren). Daarom hebben wij het als Dr pet in missie, visie en strategie over de 4 P’s: People, Planet en Prosperity (Proffit) én Pets.