Milbemax

Bennie

Milbemax ontworming

Het vrij verkrijgbare diergeneesmiddel Milbemax is zonder recept verkrijgbaar. Desondanks wordt het veel gebruikt door dierenartsen en is een echt topproduct. Omdat het voor de gezondheid, fitheid en het welzijn van je huisgenoot zorgt. Het bestrijdt klachten als verminderde conditie, doffe vacht, anale jeuk en diarree. De tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen in binnen- en buitenland. Het pakt dus lintwormen, spoelwormen en rondwormen aan door de krachtige ontworming. Dit diergeneesmiddel werkt preventief tegen de hartwormziekte.

Dit vrij verkrijgbare ontwormingsmiddel is er in verschillende soorten vormen en maten. Daarmee is het geschikt voor alle typen gezonde honden en katten, groot en klein en jong en oud. De tabletten hebben een smakelijke coating. Je hond of kat spuugt het wormmiddel niet snel uit. De pilletjes worden als beloning of over het voer gegeven. 

Onze kwaliteitsproducten

Adviezen Dr pet

Wij verwijzen je graag naar onze adviespagina voor het ontwormingsschema van je hond of kat. Vind je hond of kat het toch nog lastig om pillen in te nemen? Kijk eens naar onze instructievideo over het pillen van je huisdier op ons gratis YouTube kanaal. 

Farmaceutisch bedrijf Elanco

Het ontwormingsmiddel Milbemax is van het internationale farmaceutische bedrijf Elanco. Dit toonaangevende bedrijf zet zich in voor een langer, gezonder en kwalitatief hoogwaardiger leven en gezondheid van ons huisdier. Hiervoor biedt Elanco een breed spectrum aan preventieve ontwormingsmiddelen voor katten, kittens, honden en puppies aan.