Milbactor

Bennie en Blue

Milbactor voor je hond of kat

Het vrij verkrijgbare diergeneesmiddel Milbactor is zonder recept verkrijgbaar. Desondanks wordt het veel verkocht door dierenartsen en is een kwaliteitsproduct. Omdat het goed voor de gezondheid, fitheid en het welzijn van je huisgenoot zorgt. Het bestrijdt klachten als verminderde conditie, doffe vacht, anale jeuk en diarree. De tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen in binnen- en buitenland. Het pakt dus lintwormen, spoelwormen en rondwormen aan door de krachtige ontworming. Dit diergeneesmiddel werkt ook preventief tegen de hartwormziekte.

Dit bij Dr pet vrij verkrijgbare ontwormingsmiddel is er in verschillende soorten vormen en maten. Daarmee is het geschikt voor alle rassen en typen gezonde honden en katten, groot en klein en jong en oud. De tabletten hebben een smakelijke coating. Je hond of kat spuugt het wormmiddel niet snel uit. De pilletjes worden als beloning of over het voer gegeven.

Adviezen Dr pet

Wij verwijzen je graag naar onze adviespagina voor het behandelen van wormen van je hond of kat. Vind je het lastig om een tablet te geven aan jouw huisgenoot? Kijk eens naar onze instructievideo over hoe je een tablet toedien bij je hond of kat op ons gratis YouTube kanaal.