Hunter

Kwaliteitsproducten van Hunter

In het tijdperk van anonieme massaproductie is kwaliteit geen overbodige luxe. Hunter heeft traditioneel gezien veel aandacht voor hoge kwaliteit. Mooie productdetails, hoogwaardige productiemethoden en innovatie van producten. Kwaliteit uit zich in het gedrag van eigenaren of baasjes. Door het steeds meer kopen van kwalitatief goede en mooie producten en accessoires. Daarmee uiten ze de liefde en passie voor hun hond of kat. Kortom de humanisering van het huisdier in onze samenleving gaat verder en huisdiereigenaren vinden het waard om iets meer te betalen voor kwaliteit. 

Hunter assortiment

De veterinaire specialisten van Dr pet hebben als eerste een selectie gemaakt van de hondentuigen of hondenharnassen, bijpassende hondenlijnen, (regen)kleding en draagtassen. Hou de webshop in de gaten want binnenkort volgen nieuwe producten.

Het bedrijf Hunter

Hunter is een Duits familiebedrijf en een echt topmerk op het gebied van producten en accessoires voor honden en katten. Met de productie in Duitsland en eigen winkels over de hele wereld is Hunter een toonaangevend bedrijf in de huisdierenindustrie. In Nederland wordt Hunter verkocht via de betere (online) winkels.

Voor Hunter is duurzaam handelen van het grootste belang voor ons natuur, milieu, dieren en mensen. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van recycling en upcycling van materialen en wordt CO2-uitstoot bij de productie gecompenseerd. Iets wat natuurlijk helemaal aansluit bij de missie en visie van Dr pet.