Algemeen online consult

Vragen of twijfels over de gezondheid en/of preventieve zorg voor je huisdier? Vraag het aan de online dierenarts van Dr pet!

Dr pet | Your pet, our passion!

Je wilt het beste voor je huisdier

Als betrokken eigenaar wil je het beste voor je huisdier als gezinslid. Wij zien steeds meer gemotiveerde huisdiereigenaren die alleen de beste preventieve zorg willen voor hun hond, kat, konijn of cavia. Maar wat is eigenlijk de beste preventieve zorg voor jouw huisdier? En als je huisdier ziek is, wil je niet alleen de beste curatieve zorg maar er ook zijn voor je maatje of vriend. Je doet je best, maar je weet vaak niet wat het beste is voor je huisdier en wat je trouwe viervoeter nodig heeft. Ieder z’n vak, toch? Het raadplegen van Dr. Google is niet altijd even betrouwbaar en roept soms meer vragen op dan het antwoorden geeft. Wanneer moet je echt naar een dierenarts of kan je het nog wel even aanzien? Het kan een flink geregel of gedoe zijn om met je kat, hond, konijn of cavia naar de dierenarts te gaan. Maar je wilt ook niet te laat met je zieke huisdier bij de dierenarts komen, toch? Helaas zien wij dit nog veel te vaak met alle nadelige gevolgen van dien voor jou als betrokken eigenaar en je kwetsbare huisdier.


Online adviesconsult op maat voor jou en je huisdier

Voor jou als gemotiveerde eigenaar is de zorg voor je hond, kat, konijn of cavia soms heel lastig of frustrerend. Is dit herkenbaar voor je? Dan hebben wij bij Dr pet een oplossing voor jou op maat. Bij ons heb je de mogelijkheid om een online consult (15 tot 20 minuten videobellen) te boeken met onze paraveterinairen of dierenarts Yvet. Je kunt hier terecht met al je vragen over je huisdier. Soms vragen we je om een filmpje of foto te sturen zodat we op afstand met je kunnen meekijken. Mochten we niet direct een goed antwoord of oplossing hebben, dan houden we ruggenspraak of zoeken we het gewoon voor je uit.

Plan een online consult

Koop hier je online adviesconsult (15 tot 20 minuten videobellen), dan krijg je daarna een automatische uitnodiging om je online afspraak in te plannen.

Your pets are worth it

Online consult voor meer zekerheid en fijn gevoel

In het algemene online adviesconsult voor je huisdier krijg je actuele en betrouwbare informatie, tips en onafhankelijke adviezen van veterinaire professionals. Je twijfels nemen we weg, en je weet beter waar je aan toe bent en wat de beste zorg is voor je huisdier. Een ervaren veterinaire professional of dierenarts als klankbord, hoe fijn is dat? Your pet is worth it! Ik boek nu een online algemeen consult (20 minuten).

NULL