Online consult aanschaf huisdier

Nieuwe pup of kitten? Krijg antwoord op al jouw vragen, twijfels en nieuwste inzichten. Consulteer nu een van onze veterinaire professionals!

Dr pet | Your pet, our passion!

Online begeleiding op maat bij aanschaf huisdier

Wij bij Dr pet willen jou als toekomstige huisdiereigenaar op maat begeleiden bij wat er allemaal komt kijken en waarmee je rekening moet houden wanneer je een nieuwe hond, kat of konijn aanschaft. Daarnaast is er in de laatste jaren veel veranderend omtrent preventieve gezondheidszorg en zorg voor je huisdier, waarover we je meer kunnen vertellen. Dit doen we door het aanbieden van online advies en begeleiding. We helpen je bij het maken van de juiste afwegingen en keuzes wanneer jij als nieuwe huisdiereigenaar een hond, kat of aanschaft. Goede voorbereiding is het halve werk voor een 100% match.


Eerlijk naar jezelf en het huisdier

Een nieuw huisdier aanschaffen doe je niet zomaar. Het is allereerst belangrijk om heel goed na te denken waarom je een huisdier aanschaft. Een hond, kat, konijn of cavia vraagt veel zorg en aandacht en is zeker niet goedkoop in aanschaf en onderhoud. Met het in huis halen van een jonge of volwassen hond, kat of konijn ga je ook een commitment aan voor langere tijd. Honden worden gemiddeld 12 jaar, katten 15 jaar en ook konijnen kunnen wel 9 jaar oud worden als je er goed voor zorgt. Het is dus belangrijk om weloverwogen keuzes te maken bij het aanschaffen van een nieuw huisdier en om eerlijk te zijn.


Voor jou als nieuwe huisdiereigenaar

Ons online aanschafconsult is bedoeld voor iedereen die zich oriënteert of serieus overweegt om een nieuwe pup of kitten aan te schaffen. Het consult is voor mensen met een lang gekoesterde wens om voor het eerst een huisdier te nemen. Voor het vinden van een nieuwe huisgenoot die past bij jou en je gezin. Maar ook eigenaren die al verder zijn in hun aanschafproces en wachten tot dat nestje bij de fokker er eindelijk is, doen er hun voordeel mee. Eigenlijk is het geschikt voor het hele gezin dat de dagen aftelt tot de komst van hun nieuwe pup of kitten. Het aanschafconsult gaat niet alleen over de komst van het nieuwste gezinslid, maar ook over zaken als algehele gezondheid, ontwormen en ontvlooien en gezonde voedingsproducten.

Plan een online consult

Koop hier je consult (15 tot 20 minuten videobellen), dan krijg je daarna een automatische uitnodiging om je afspraak online in te plannen.

Your pets are worth it

Een beter gevoel en meer zelfvertrouwen

Voor sommige mensen gaat met de aanschaf van een nieuwe hond of kat een lang gekoesterde wens in vervulling. Voor anderen is het ter vervanging van een helaas overleden huisdier of als extra gezelschap voor de hond of kat die al in huis is. Het overwegen en/of aanschaffen van een nieuw huisdier brengt in alle gevallen de nodige twijfels, vragen en spanning met zich mee. Het brengt twijfels of een huisdier wel iets is voor jou. Er zijn vragen over welke ras hond of kat het beste past bij jou en je gezinssituatie. Ook vinden we het – terecht – spannend of de nieuwe huisgenoot het wel kan vinden met een ander huisdier. Hoe weet jij of jouw pup of kitten wel gezond is en goed groeit? En hoe vind jij een dierenarts die bij je wensen en je nieuwe huisdier past?


Online consult aanschaf huisdier

Je kunt natuurlijk met al deze twijfels, onzekerheden en vragen blijven rondlopen. Je kunt ook dokter Google raadplegen of een het aan iemand in een dierenwinkel vragen. Voor de meest voortkomende algemene vragen verwijzen wij je eerst door naar onze adviezen. Maar voor echte hulp op maat ga je naar je (eigen) dierenkliniek of boek je vandaag nog een online consult van 20 minuten met een van de veterinaire professionals van Dr pet. Alleen zo krijg je een eerlijk antwoord op alle jouw vragen en twijfels en hoor je de laatste inzichten. Als nieuwe huisdiereigenaar ben je dan goed voorbereid, en weet je waar je allemaal aan moet denken en rekening mee moet houden bij de aanschaf, de gezondheid en het opvoeden van een nieuwe hond, pup, kat of kitten. Ik vraag daarvoor ook een consult aan!

NULL