Calibra voeding

Lekker, gezond en betaalbaar

Wij zijn er van overtuigd dat voer met hoogwaardige voedingsstoffen essentieel is voor een optimale groei, ontwikkeling en ondersteuning van je hond of kat. Voer moet ook LEKKER en BETAALBAAR zijn. Daarom hebben wij gekozen om het voedingsmerk Calibra in ons assortiment op te nemen. Calibra is ALLEEN ONLINE via onze webshop www.drpet.nl verkrijgbaar en niet bij onze dierenkliniek in Nuland.

Smaak garantie

Is je hond of kat een kieskeurige eter? Geen zorgen! Je hebt smaakgarantie op alle zakken voer van Calibra tot 3kg. Zo kan je kijken wat je maatje lekker vindt. Vraag dan een andere smaak aan of je krijgt gewoon je geld terug van de zak voer (niet de verzendkosten).

Voedingsvragen en advies

Zit je specifieke voedingsproduct (nog) niet in ons assortiment? Heb je voedingsvragen? Laat dit ons dat dan even weten. Hiermee helpen we je graag en gaan er direct mee aan de slag. Wist je dat wij smaakgarantie hebben op de kleinste verpakkingen van Calibra ? Heb je behoefte aan een uitgebreid voedingsadvies op maat? Boek dan een online consult bij een van onze specialisten. Hierdoor krijg je met behulp onze wetenschappelijke voedingsapplicatie Feedwise een uitgebreide merkonafhankelijke adviesrapportage. Hiermee worden al je vragen beantwoord en twijfels weggenomen. Zoals over de huidige voeding van je hond of kat en wat op dit moment de optimale voeding is voor jou en je huisgenoot op vier poten.

Calibra

Calibra hanteert de hoogste kwaliteitseisen bij het ontwikkelen van haar diervoeders en heeft voor elke levensfase een passende voeding. Daarnaast heeft een ook een vriendelijk prijskaartje. Kortom, deze voedingslijn is ontworpen om je hond of kat een leven lang te voeden en gezond te houden. 

Calibra Life

De Calibra Life voedingslijn bestaat uit volledige diervoeders voor honden en katten, speciaal ontworpen om je trouwe maatje een leven lang te voeden. De optimale verhouding tussen de basisbestanddelen en functionele ingrediënten is gefinetuned voor honden en katten van alle leeftijdscategorieën en maten.

Calibra Expert Nutrition

De Calibra EXPERT NUTRITION-diervoeding is afgestemd op de specifieke omgeving of de levensstijl van je hond of kat en helpt zo bij het behoud van een goede gezondheid en biedt ondersteuning bij diverse kwaaltjes

Calibra Veterinary Diets

Heeft je hond of kat een aandoening waarbij hij of zij ondersteunende voeding nodig heeft? Dan heeft Calibra ook speciaal voor dierenartsen voeding ontwikkeld in samenwerking met dier- en voedingsdeskundigen. Met unieke samenstellingen voor verschillende klinische aandoeningen en een hoog gehalte aan zeer verteerbare dierlijke eiwitten en een uitstekende en stabiele smakelijkheid. Zo kan jij zo lang mogelijk van je maatje genieten.

Calibra Joy

Naast voeding ook heerlijke, licht verteerbare en gezonde snacks. Met hersluitbare verpakkingen.